tips og triks

spread the word! Superb nyhet!

Litt mer reklame for den nye bloggen min her...håper liksom å få med noen av leserne fra blogg.no over til den nye blogge min på blogspot...;)

Bloggen har nå fått nytt navn og ny adresse. Jeg håper akkurat DU stikker innom den nye siden!

Du finner den her.

Godt med litt tilbakemeldinger på hva folk synes også;)

jippi...jipppi..trippel jippi...:)

 

 

Heftig nytt!!

Jippi!!!!!

Bloggen har nå fått nytt navn og ny adresse. Jeg håper akkurat DU stikker innom den nye siden!

Du finner den her.

Godt med litt tilbakemeldinger på hva folk synes også;)

Klem Klem

Dekorert kleshenger på 1..2...3..!

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg har tatt utgangspunkt i en enkel kleshenger fra ikea med navn Erling. Denne koster kr 49 for 5 stk.
I tillegg har jeg brukt limpistol + limstav, silkebånd ca 2,5 meter og pynt etter ønske

Dette er KJEMPE ENKELT!;) Du surrer rett og slett båndet runt kleshengeren. Hold stramt hele veien rundt, lim enden igjen med limpistol. Pass på å ikke få for mye lim her, for å få et penere resultat.

Dekor-sløyfen er festet på med limpistol-man kan enkelt feste det man ønsker bruke som dekor på denne måten.

Se det ferdige resultatet i forrige post. Voila!;)

Noe å henge det på-dekorer kleshengeren!Bilder: thedeLIGHTed

Jeg synes ofte det kan være dekorativt å henge favoritt-plaggene fremme-ikke hele klesskapet naturligvis, men et plagg man synes er pent eller har en særlig tilknytning til. Skal man henge opp et plagg, er det naturlignok også pent med en dekorativ kleshenger å henge den på.

Man kan finne mange flotte i butikkene, men det kan være like artig å lage sine egne. Her er et eksempel på hvordan det kan gjøres-neste bloggpost viser deg hvordan du gjør det.

Lekende enkelt!;)

Bohus inviterer til Shopping og Champagne!

I høst åpner Bohus dørene etter stengetid! Da inviterer de til damenes aften med champagne, interiør tips, foredrag og gode tilbud! Foreleserne som er invitert inn for anledningen er Halvor Bakke som er kjent fra Homsepatruljen og Norges Styggeste Rom på TV3, Lisbeth Larsen som ansees som Norges mest etterspurte trendanalytiker og selveste Finn Schjøll (BlomsterFinn).

Arrangementet foregår fra 28 september til 4 november i utvalgte Bohus-butikker over det ganske land. Høres gøy ut?!;)

Her kan dere sjekke ut butikk oversikten og melde dere på!


Slik dekorerer du din egen sommerfugl-lampe...
Bilder: thedeLIGHTed

Jeg har tatt utgangspunkt i en lampeskjerm fra Ikea ved navn Skimra. Denne koster kr 49 pr stk for denne størrelsen, men finnes i flere størrelser og farger. Jeg har her valgt en i hvit/krem, og et papirark i offhvite perlemor.

Dette trengs:   -lampeskjerm
-papirark i farge/mønster etter ønske
-Lim, gjerne vanlig RX-lim. Denne fåes i de fleste hobby- og bokbutikker.
-Punch/uthullingsmaskin etter ønsket mønster.
-eventuellt dekorstener (gjerne med klister på baksiden. Mine er kjøpt på Panduro)

Av papir synes jeg de har best utvalg på Norway designs i papir avdelingen. Jeg fant i tillegg ulike typer på panduro og Tanum bokhandel, men også mange hobby- og bokbutikker kan ha. Puncher/hullemaskin kan kjøpes på Panduro, Norway designs og hobbybutikker.

Dette er så enkelt! Det er bare å punche ut motiv, i dette tilfellet sommerfuglene, fra arket. Så limer du dem på der du ønsker de skal være. Voila!!

Den ferdige lampen kan du se her!

Personliggjør gaveinnpakkingen..........

Bilder: thedeLIGHTed

Om sommeren er det mye bursdager, bryllup og sommerfester der man kankskje vil ha med en liten gave. Mange får gavene sine pakket inn i butikken der man har handlet gaven, og det er vel og bra....men om man vil legge en siste hånd på verket kan det være hyggelig legge inne en liten personlig vri i gaveinnpakningen. Her har jeg noen tips:
-Benytt deg av gamle tekstil eller papir rester som gavepapir
-bruk silkebånd
-lim på dekordetaljer-i siste bildet mitt her har jeg benyttet meg av en serviett med blomster som jeg har klippet til og limt på papiret
-istedet for vanlig sløyfe, kan ma benytte spenner og lignende
-perler på enden av gavebåndet, slik jeg har gjordt på siste bildet.
-pass på å få en helhet i farger
-man kan tenke alternativt på navnelapp/kort.

Her er det bare å leke seg og prøve seg frem-og overrask mottakeren med  en flott innpakket gave!:)

Rimelig dekorvegg.....

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg og samboeren min leier for tiden en leilighet, i påvente av å finne en vi har lyst til å kjøpe. Jeg er stor fan av å lage fondvegger og blikkfang for å dele opp et rom. Vi har et felles oppholdsrom som både er stue og kjøkken-så for å dele opp har vi plassert møbler og dekor i "soner". Et annet problem med leie-leiligheter er at det ikke alltid er mulig å male vegger eller sette opp tapet. Jeg skar ut sider jeg synes var dekorative fra ulike mote og interiør blader for å lage denne dekorveggen bak sofaen hjemme-for å lage en ekstra liten vri, har jeg hengt opp et rådyrhode i metall kjøpt fra kremmerhuset. Dette plasserte jeg litt assymetrisk på veggen. Bildene er festet på veggen med tack-it, så det er enkelt å forandre etter lyst og humør....eller fjerne når den perfekte leiligheten skal kjøpes:)
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits