september 2010

Passe ekletisk-nydelig interiør!

Bilde: Victoria Pearson / housebeautiful.com

Bilde: Thibault Jeanson / housebeautiful.com

Bilde: Nathan Schroder / housebeautiful.com

Bilde: Julian Wass / housebeautiful.com

Natur toner, vintage møter nytt design, mørkt møter lyst og god atmosfære......her kunne jeg trives godt med å bo gitt! Nyt de deilige bildene;)

Think pink!

Bilde: Pieter Estersohn / housebeautiful.com


Bilde: Francesco Langnese / housebeautiful.com


Bilde: Jeremy Samuelson / housebeautiful.com


Bilde: Victoria Pearson / housebeautiful.com
Bilde: John Gould / housebeautiful.com

Jeg var innom det rosa fargespekteret i et innlegg i går, og tenkte jeg kunne fortsette trenden i dag da jeg kom over disse nydelige bildene. Selv om jeg ikke klarer for mye rosa rundt meg i min private sfære, må jeg inrømme at det kan bli nokså lekkert;)

Ikea i kattepine???

Nei, ikke noe pine her, nei!;) Jeg elsker katter og interiør, så når jeg finner noe så sjarmerende som katter på ikea-besøk, er det jo fantastisk!:)

 

Dette er en liten dokumentar "snutt" om hvordan de fikk til å lage reklamefilmen over.

Nydelige nydelige pusene på ikea!;)

På hjemmebesøk: Retro fargeklatter på Grønland!Bilder: thedeLIGHTed

Da Thea og Glen ventet sitt første barn, flyttet de inn i en nyinnkjøp leilighet på Grønland/Tøyen i Oslo. Leiligheten er romslig, lys og passer godt til en liten familie på tre.

Nå har det gått litt tid siden innflytning, deres lille sebastian har levd sitt første år i leilighten-og hele familien på tre har rukket sette sitt personlige preg på leiligheten. Nydelige retro detaljer, fargeklatter og leker i matchende farger måtte til-og i dag fremstår leiligheten som et koselig hjem.

Takk for at jeg får komme på besøk:)

sart lek!Bilder:Simsala Bim v/ Annette Mangseth


Bilde: Carambatack Design v/ Annette Mangseth

Bilde: Plonka v/ Linda Høgås

Var en liten tur innom epla og tittet i dag-og det skuffet ikke!:) Der er det masse fin å se på-og i dag fikk jeg litt inspirasjon til sarte farger, retro tilbakeblikk og morsomme detaljer.

Vet jeg har anbefalt dette før, men ta en titt innom der-de har noe for en hver smak!:)

Morgenen etter "girls night out"...Bilder: thedeLIGHTed

Oh, Joy! Så deilig det var å stå opp etter en kveld ute på byen til denne stua....Litt små rot, men etter guttekvelder her blir det alltid mye verre!;)

...Og de rosa skoene etter gårskvelden passet perfekt til rosene mine!

Silkeblomster og ferskvannsperler....


Bilder: thedeLIGHTed

Mitt nye tidsfordriv om dagen er produksjon av silkeblomster-kjempe gøy og kan brukes til så mangt:)Her er en liten sniktitt;)

Lekker høst..til sengs!

Bilder: thedeLIGHTed/originalbilde: Lina Ikse Bergman

I mange år har jeg drevet med å rive ut bilder og artikler fra blader og lignende som inspirerer meg. Disse samler jeg på, og går gjennom når jeg trenger inspirasjon.

Her om dagen gikk jeg gjennom en "liten bunke" da jeg kom over dette bildet. Dette er revet ut fra et Elle interiør blad for mange år siden, men jeg synes interiøret er like lekkert i dag!:) Tenk å krype opp i den sengen når det er høstvær og regn ute!:)

På hjemmebesøk: Personlig miks i Asker

Bilder: thedeLIGHted

Da Karina og Lars Erik flyttet inn i nyinnkjøpt hus i Asker, var det furu over alt! Etter bøttevis med hvitmaling, tålmodighet, hard arbeid og innsats fra gode venner, fremstår huset i dag som en nydelig miks av gammelt arvgodt, moderne design og personlige detaljer.

Lampen med "Oslo" påskrevet, heter Oslo Wood og er designet av Ove Rogne for Northern Lighting. Denne kan blandt annet kjøpes hos Purnorsk.

Nydelig!;)

Helene harefrøken hopper frem....på teppet!

Bilder: Purnorsk

Dette nydelige teppet som gir asosiasjoner til harespor i vinternaturen, er aldeles nydelig! Dette skulle jeg gjerne hatt på gulvet mitt i vinter!;)

Teppet heter Stories Silence, er i 100% ull og er designet av Permafrost.

Drømme..drømme!;)

 

Dekorert kleshenger på 1..2...3..!

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg har tatt utgangspunkt i en enkel kleshenger fra ikea med navn Erling. Denne koster kr 49 for 5 stk.
I tillegg har jeg brukt limpistol + limstav, silkebånd ca 2,5 meter og pynt etter ønske

Dette er KJEMPE ENKELT!;) Du surrer rett og slett båndet runt kleshengeren. Hold stramt hele veien rundt, lim enden igjen med limpistol. Pass på å ikke få for mye lim her, for å få et penere resultat.

Dekor-sløyfen er festet på med limpistol-man kan enkelt feste det man ønsker bruke som dekor på denne måten.

Se det ferdige resultatet i forrige post. Voila!;)

Noe å henge det på-dekorer kleshengeren!Bilder: thedeLIGHTed

Jeg synes ofte det kan være dekorativt å henge favoritt-plaggene fremme-ikke hele klesskapet naturligvis, men et plagg man synes er pent eller har en særlig tilknytning til. Skal man henge opp et plagg, er det naturlignok også pent med en dekorativ kleshenger å henge den på.

Man kan finne mange flotte i butikkene, men det kan være like artig å lage sine egne. Her er et eksempel på hvordan det kan gjøres-neste bloggpost viser deg hvordan du gjør det.

Lekende enkelt!;)

Peachy!

Bilder: thedeLIGHTed

Fersken-fargede interiør-detaljer dukket opp hos meg etter innkjøp av en nydelig bukett roser...plutselig fant jeg ut at denne fargen kan være feiende flott!;)

Fantastiske Garland Light!Bilde: Laurie Frankel, for Realsimple.comBilde: RoomBilde: Studio Tord Boontje

Denne er NYDELIG! Det beste av alt er at den kan brukes både til pendelbelysning og til bordlamper-og at man kan forme og drapere den slik man liker den aller best selv!

Lampen heter Garland light, er produsert av syreetsede tynne metall-plater og er designet av den talentfulle nederlandske designeren Tord Boontje. Man kan velge mellom ulike typer farger/metaller, og dere kan gå til innkjøp av denne hos ROOM.

Denne står på min ønskeliste!;) hva synes dere?

Nydelig interiør fra Designers Guild...Bilder: Designers Guild

Vanligvis forbinder jeg lekre tekstiler med nydelige farger med Designers Guild, men merket fører også møbler, interiør artikler, kjøkkenartikler og tapeter-og flotte ting er det også! Da jeg tittet rundt på deres hjemmeside, kom jeg over disse nydelige møblene i "retro-stil".

Stolen er fra serien Cosmopolitan. Bilde to viser Gibson daybed, og på siste bildet sees sofa og stol fra serien Julep.

Synes både møblene og bildene var nydelige;)I tillegg er disse fargeskalaene hotte i høst!;) hva synes dere?

Bohus inviterer til Shopping og Champagne!

I høst åpner Bohus dørene etter stengetid! Da inviterer de til damenes aften med champagne, interiør tips, foredrag og gode tilbud! Foreleserne som er invitert inn for anledningen er Halvor Bakke som er kjent fra Homsepatruljen og Norges Styggeste Rom på TV3, Lisbeth Larsen som ansees som Norges mest etterspurte trendanalytiker og selveste Finn Schjøll (BlomsterFinn).

Arrangementet foregår fra 28 september til 4 november i utvalgte Bohus-butikker over det ganske land. Høres gøy ut?!;)

Her kan dere sjekke ut butikk oversikten og melde dere på!


Metallisk til veggs!Bilder: Wallpaper from the 70`s

En enkel måte å få liv og "romfølelse" i interiøret, er å lage en såkalt fondvegg. En fondvegg er en vegg som skiller seg ut fra resten av rommets vegger, med en annen farge, en tapet, dekor osv. Ofte er det naturlig å velge den veggen du først ser når du kommer inn i et rom som fondvegg.

Hva med å bruke en lekker tapet på din fondvegg? Et godt forslag for å bringe litt glamour inn i hverdagen, er å trekke inn metalliske farger og effekter. Hos Wallpaper from the 70`s finnes en rekke flotte tapeter, blandt annet kan du velge mellom en rekke lekre metalliske utgaver.

Kan gi flott virkning i interiøret, ikke sant?;)

Little field of flowers......

Bilder: Tord Boontje, Nani Marquina, Expo Nova

Jeg synes disse teppene fra designeren Tord Boontje er fantastiske! Teppene innehar det fengende navnet "Little field of flowers", og produseres av den spanske produsenten Nani Marquina. Her i Norge kan disse blandt annet finnes hos forhandleren Expo Nova.

Jeg kunne gjerne hatt "et lite stykke blomster eng" hjemme på mitt stue gulv ihvertfall!;)


Ener-duoen Eames.....

Bilder: VitraBilde: Jan Bitter, for Vitra

Bilder: Isabel Truniger, for Vitra

Blandt mine favoritt-designere står Charles & Ray Eames stødig, med en rekke design klassikere høyt på min ønskeliste. Det er særlig to klassikere jeg drømmer om å anskaffe meg. Produktene er blandt annet å finne på Vitra.

Lounge chair & Ottoman, som her sees på første bildet, ville vært fantastisk i lesekroken!

Plastic Side Chair, som sees på bilde 2-5, finnes i mange varianter. Her kan man velge ulike farger og ulikt "understell" på stolen. Jeg drømmer om å ha den hvite varianten med tre-ben på rad og rekke rundt et langt rustikt spisebord!

Åh, drømme, drømme.....:)

En rød tråd....

Bilder: thedeLIGHTed

Trendene fremover er "grumsete" farger, duse pasteller og natur-toner, noe jeg vanligvis er veldig glad i.....Noen dager trenger derimot en liten oppkvikker gjennom en sprek farge-i dag så jeg rødt;)

Ikke vær redd for å bruke lidenskapens farge av og til!;)

Farg tilværelsen-inkludert lampeledningen!
Bilder: 2iSpann, Rie Elise Larsen

Dagens anbefaling, er nettbutikken 2iSpann. Her finner man litt interiør, litt kjøkkenutstyr og litt til barna, fra blandt annet kjente leverandører som ferm Living, Rice og Rie Elise Larsen. Sistnevnte står blandt annet bak produktene som vises her; Flotte fargefulle lampeskjermer og lampe-ledning av den dekorative sorten med vevet tekstil rundt lendningen i assorterte farger.

Deilig med litt farger også ut over høst og vinter, ikke sant?;)

Dekorative blomster-rosetter!
Bilder: the deLIGHTed

Min nye favoritthobby er å lage dekor-rosetter til pynt i interiøret og til nydelige mote detaljer. Rosettene blir brukt til å dekorere ekempelvis puter, gardin-oppheng, speil, rammer, møbler ,hårspenner, hårbøyler, nål, belte og veske. Produkt-serien heter Handmade with love, og vil snart legges ut for salg.

Hva synes dere?;)
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits