interiør

Høst-stue......

Bilde: thedeLIGHted

Nå i november arrangerer Norske Interiørblogger (NIB) nok en konkurranse, der temaet denne gangen er stue. Så for denne anledningen har jeg avbildet stuen vår i "høst-drakt". Det er deilig å kunne krype opp i sofakroken når kulden straks setter inn!

Interiør til begjær....

En aldri så liten blomst til helgen....Bilder: thedeLIGHted

Det er så deilig å ha friske nye blomster i hus. Det blir straks litt hyggeligere stemning! Deilig!

God helg alle sammen!:)

Lopper i Blodet!

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg er fullstendig hekta på vintage og lopper-så i vårt hjem finnes disse over allt! Særlig er jeg glad i å blande disse med nyere gjenstander, men da jeg kom over Norske interiørblogger sin konkurranse "Lopper i blodet" ville jeg prøve meg på å plassere flere sammen i et lite stilleben.

Jeg synes det er vanskelig å velge en desidert favoritt, men det står nok mellom skatollet og den lille skuffemodulen. Alt på disse bildene er lopper, med unntak av rådyrhodet i stål, som er handlet på kremmerhuset. Så man kan kanskje si at jeg har"loppe-dilla"?!;)

Chesterfield, høstpalett og lyseblått!

Bilde: Simon Watson/housebeautiful.com

Bilde: Eric Piasecki/housebeautiful.com

Bilde: Laura Moss/housebeautiful.com

Bilde: Laura Resen/housebeautiful.com

Bilde: Nogc Minh Ngo/housebeautiful.com

Trekk inn høstnyanser i interiør-paletten, men bland det gjerne med en dempet fargenyanse som eksempelvis pudder-blått. Personlig elsker jeg Chesterfield sofaen og bibliotek-veggen! Nydelig!;)

Passe ekletisk-nydelig interiør!

Bilde: Victoria Pearson / housebeautiful.com

Bilde: Thibault Jeanson / housebeautiful.com

Bilde: Nathan Schroder / housebeautiful.com

Bilde: Julian Wass / housebeautiful.com

Natur toner, vintage møter nytt design, mørkt møter lyst og god atmosfære......her kunne jeg trives godt med å bo gitt! Nyt de deilige bildene;)

Think pink!

Bilde: Pieter Estersohn / housebeautiful.com


Bilde: Francesco Langnese / housebeautiful.com


Bilde: Jeremy Samuelson / housebeautiful.com


Bilde: Victoria Pearson / housebeautiful.com
Bilde: John Gould / housebeautiful.com

Jeg var innom det rosa fargespekteret i et innlegg i går, og tenkte jeg kunne fortsette trenden i dag da jeg kom over disse nydelige bildene. Selv om jeg ikke klarer for mye rosa rundt meg i min private sfære, må jeg inrømme at det kan bli nokså lekkert;)

Morgenen etter "girls night out"...Bilder: thedeLIGHTed

Oh, Joy! Så deilig det var å stå opp etter en kveld ute på byen til denne stua....Litt små rot, men etter guttekvelder her blir det alltid mye verre!;)

...Og de rosa skoene etter gårskvelden passet perfekt til rosene mine!

Peachy!

Bilder: thedeLIGHTed

Fersken-fargede interiør-detaljer dukket opp hos meg etter innkjøp av en nydelig bukett roser...plutselig fant jeg ut at denne fargen kan være feiende flott!;)

Nydelig interiør fra Designers Guild...Bilder: Designers Guild

Vanligvis forbinder jeg lekre tekstiler med nydelige farger med Designers Guild, men merket fører også møbler, interiør artikler, kjøkkenartikler og tapeter-og flotte ting er det også! Da jeg tittet rundt på deres hjemmeside, kom jeg over disse nydelige møblene i "retro-stil".

Stolen er fra serien Cosmopolitan. Bilde to viser Gibson daybed, og på siste bildet sees sofa og stol fra serien Julep.

Synes både møblene og bildene var nydelige;)I tillegg er disse fargeskalaene hotte i høst!;) hva synes dere?

Metallisk til veggs!Bilder: Wallpaper from the 70`s

En enkel måte å få liv og "romfølelse" i interiøret, er å lage en såkalt fondvegg. En fondvegg er en vegg som skiller seg ut fra resten av rommets vegger, med en annen farge, en tapet, dekor osv. Ofte er det naturlig å velge den veggen du først ser når du kommer inn i et rom som fondvegg.

Hva med å bruke en lekker tapet på din fondvegg? Et godt forslag for å bringe litt glamour inn i hverdagen, er å trekke inn metalliske farger og effekter. Hos Wallpaper from the 70`s finnes en rekke flotte tapeter, blandt annet kan du velge mellom en rekke lekre metalliske utgaver.

Kan gi flott virkning i interiøret, ikke sant?;)

En rød tråd....

Bilder: thedeLIGHTed

Trendene fremover er "grumsete" farger, duse pasteller og natur-toner, noe jeg vanligvis er veldig glad i.....Noen dager trenger derimot en liten oppkvikker gjennom en sprek farge-i dag så jeg rødt;)

Ikke vær redd for å bruke lidenskapens farge av og til!;)

Farg tilværelsen-inkludert lampeledningen!
Bilder: 2iSpann, Rie Elise Larsen

Dagens anbefaling, er nettbutikken 2iSpann. Her finner man litt interiør, litt kjøkkenutstyr og litt til barna, fra blandt annet kjente leverandører som ferm Living, Rice og Rie Elise Larsen. Sistnevnte står blandt annet bak produktene som vises her; Flotte fargefulle lampeskjermer og lampe-ledning av den dekorative sorten med vevet tekstil rundt lendningen i assorterte farger.

Deilig med litt farger også ut over høst og vinter, ikke sant?;)

Fantastiske funn til barnerommet!Bilder: Ferm Living

Nettbutikken og merket Ferm Living er en av mine store favoritter om dagen. De har mye fantastisk innen blandt annet wallstickers, tapeter og tekstiler.  På nettsiden deres finnes en oversikt over butikker i Norge som fører deres produkter, eller dere kan bestille produktene gjennom nettbutikken. Her er det produkter som kan passe enhver smak og stil!

En av deres nyheter er en liten kolleksjon til barna, bestående av tapeter og sengesett. Første bildet viser tapetet med det passende navnet Owls. De to siste bildene viser serien Marionette, som består av tapet og sengesett i baby- eller junior-størrelse.

Fantastisk søte til barne-rommene, ikke sant?:)

Flower power møter grafiske trykk-på putefronten!

Bilder: Plonka

Bilder: Slengkyss

Jeg har virkelig fått øynene opp for nettportalen Epla.no, som  i følge nettsiden selv er "et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og unike ting." Her finner du både vintage/brukt produkter, håndarbeide og  kunst til ulike prisklasser og ulike stiler. Man kan også registrere sin egen nettbutikk her.

Morsomt hvor mye lekkert man kan finne her, men personlig har jeg "putedilla" og så selvfølgelig aller først på dette. Her skal det sies at de har masse å velge mellom fra mange dyktige syersker, men akkurat i dag var disse fire putene favorittene.

Første bildet viser putetrekket favoritt retro blomster putetrekk og er produsert av Plonka. Plonka spesialiserer seg på å sy puter og mye annet flott av retro tekstiler fra 60- og 70 tallet. Bilde nummer to er hentet fra samme selger, og viser putetrekket  sommerbris retro blomst putetrekk. Begge koster 180 kr. Frakt for hvert enkelt putetrekk er 26 kr.

På de to nederste bildene sees puter fra selgeren Slengkyss. Den første puten heter Bamser med styggfine gardiner og andre puten heter Nøttepute med rød kjøkken duk. Begge koster 559 kr. Frakt for hver enkelt pute er også her 26 kr.

Flotte, ikke sant?! Ta turen innom Epla.no-se om det er noe som kan friste deg!;)

Pynt opp veggen med Wallstickers!
Bilde: Happylines.no

Bilder: Ferm-living.com

Jeg har stadig nye prosjekter hjemme, og elsker å gjøre store og små forandringer. I den anledning har jeg lagt min elsk på fenomenet wallstickers, hvor man rett og slett fester klistremerker på veggen! Enkelt, dekorativt og enkelt å forandre!

Det finnes etter hvert en rekke leverandører på wallstickers, og det kan her nevnes Ferm-Living, Trendystickers, Tilboligen.no, The-wall-company og Happylines.no. Flere av disse har utsalg i utvalgte butikker. Hos Happylines.no kan man også bestille wallstickers ut i fra egene bilder-morsomt å sette et personlig preg på veggen.

Bruk wallstickers til å lage en fond-vegg, til å dekorere veggen bak sofaen, veggen bak sengen, en kjedelig vegg som står tom, eller rett og slett på et vindu, et speil eller møbler. Kun fantasien setter grenser!


Gul interiør impuls....

Bilder: thedeLIGHted

Jeg fant plutselig ut at gult er kult!...og vips! Så er det gule detaljer i interiøret hjemme hos oss.;)

Legg merke til den grønne bollen på bilde en og to, da dette er en emaljert bolle med lotusmønster fra Cathrine Holm. Jeg må inrømme at jeg er stor fan av Cathrine Holm, og jeg har sålangt ervervet tre gjenstander inkludert denne. Synes den er helt fantastisk!;) Designeren bak er Grete Prytz Kittelsen, som er en stor internasjonal designer med mange priser i sekken.

Den svarte blonde løperen på bordet, måtte jeg bare kjøpe da jeg jobbet på Gavehuset på Bryn. Denne er fra Lene Bjerre, og jeg elsker den! Så mye at jeg faktisk måtte kjøpe to!;)

Ja, gult kan rett og slett være kult! En oppmuntrende og positiv fargeklatt i interiøret!;)

Jippi! Ny Ikea-katalog i posten!Bilde: thedeLIGHTed

Jeg synes det er kjempe stas med den nye ikea-katalogen hvert eneste år, og koser meg med å se gjennom den første gangen. Hva er nytt? Hva er trenden? Hvordan er bildene i katalogen?

Så, da jeg åpnet postkassa i dag og så at det hadde kommet ny ikea-katalog, ble jeg kjempe glad!:) Ikea-katalogen er litt som et interiør blad som utgis kun en gang årlig.....Da blir man nysgjerrig!;)

Ha det på badet....


Bilder: thedeLIGHTed

Vi har ikke så store badet i leiligheten vi leier, så vi må utnytte plassen godt. Lenge har et av de store spørsmålene her, vært hva slags skittentøyskurv vi skal ha for å få plass.

Da jeg kom over skittentøysposen fra H&M som kan sees på første og andre bildet, slo det meg som en perfekt skittentøysoppbevaring til vårt bad. Den rommer mye, den kan enkelt festes til en krok på veggen, eller settes på gulvet i et hjørne,  den kan lett vaskes i vaskemaskinen, den kan enkelt flyttes og enkelt rulles sammen og oppbevares i skapet når det ikke er behov for den fremme. Se også mitt tidligere innlegg, der denne er nevnt. Fin og praktisk!:)Jippi!;)

La det blomstre!

Bilder: the deLIGHted

I dag ble det kjøpt inn nye, friske blomster til leiligheten-så deilig:) Husk; En liten blomst i interiøret gjør underverker for humøret!;)

For de som liker det svart på hvitt....i interiøret!Bildet viser:
1)Bokstaver, 3 stykker, kr 249, Ellos.no 2) Putetrekk med paljetter, kr 149, Ellos.no 3)Putetrekk i 2pk på tilbud til  kr 79, Ellos.no 4)Speil, kr 399, Ellos.no 5)Vaser, 2 pk, kr 143, Ellos.no 6) Putetrekk Glimma, svart, kr 99, Ellos.no 7)Håndklær, 4pk, stripe, kr 128, Ellos.no 8)Putetrekk i 3pk, tilbud kr 99, Ellos.no 9)Panellengde i 2pk, Rebecka, kr 118, Ellos.no 10)Putetrekk i 2pk, kr 198, Ellos.no 11)Rund pute, asorterte farger, kr 149, Ellos.no 12)Lysestaker i 2 pk, kr 79 på tilbud, Ellos.no 13)Sengesett zebra, kr 199, Ellos.noBildet viser:
1)Audrey sengesett, 149 kr, Ellos.no 2)Lysestaker i 2 pk, kr 79 på tilbud, Ellos.no 3)Herrâng lysholder for kubbelys, rosa, kr 98 pr stk, Ikea 4)Speil, kr 399, Ellos.no 5)Vaser, 2 pk, kr 143, Ellos.no 6) Lykta bordlampe, kr 99, Ikea 7)Heisgardin Audrey, kr 179, Ellos.no  8)Cartagena lyskrone, kr 2999, Bohus 9)Putetrekk Glimma, svart, kr 99, Ellos.no 10)Felicia putetrekk, kr 49, Ikea  11) Putetrekk i 3pk, tilbud kr 99, Ellos.no 12)Rund pute, kr179, jadegrønn, HM home 13)Putetrekk med paljetter, kr 149, Ellos.no

Ta gjerne utgangpunkt i et svart/hvitt og grafisk interiør, blir dette for ensformig kan man spe på med farger for å gjøre intrykket lettere.

Collagenes bilder er hentet fra de respektive leverandører sine hjemmesider, følg linkene for nærmere informasjon.

Blått interiør nå på sensommeren?"Feelin`blue `cos the summer is over soon?" Hva med en siste sommerlig vri på interiørfronten-prøv blått nå på sensommeren.

Bildet viser:
1)Zara Home, Putetrekk Mongolia kr 519 pr stk. Ellos.no. 2)Putetrekk  i assorterte farger, her i blått:Glimma kr 99 pr stk. Ellos.no 3)Vannkanne i galvanisert zink, 3 liter, kr 149 pr stk. Ellos.no 4)Rund pute, gull, kr 149 pr stk. Ellos.no 5)Stockholm pledd, kr 249 pr stk, blått. Ikea.no  6)Knytebåndslengde, gardin,2-pk/ kr 198. Ellos.no 7) Stockholm vase, kr 295, Ikea.no 8)Gurkørt vase, assorterte farger, kr 140 pr stk. Ikea.no 9)Snoig arbeidslampe, kr 198 pr stk. Ikea.no 10)Ps bintje, kasse til oppbevaring, 3 ulike str 350-550 kr pr stk. Ikea.no  11) Lysestaker i 2-pk  på tilbud til 79kr , Ellos.no 12)Sengesett, Vendela, kr 249. Ellos.no

Collagens bilder er hentet fra de respektive leverandører sine hjemmesider, følg linkene for nærmere informasjon.

1930-tallet møter 2000-tallet i nydelig interiør

Bilder: thedeLIGHTed

På ferie i San Remo (Italia), besøkte vi San Remo Golf Club-eller som den kalles på italiensk Circolo Golf degli Ulivi. Bygningen er fra 1932, men har i ettertid blitt restaurert.  Interiøret i resturantdelen er designet av interiørdesignerne Paolo Frello & Partners i 2009.  Bildene her har jeg selv tatt, men for flere bilder av lokalet, se deres blogg.

Jeg synes interiøret var utrolig flott! Av elementene de hadde brukt la jeg spessielt merke til lampene som føres av Kundalini. Lampen avbildet på nest nederste bilde heter Shakti og er i rørformet plexiglass. Lampen på det nederste bildet, Atomium ceiling light, henger som dekorative elementer fra taket i hele rommet. Denne finnes også i en gulvstående variant.

Hva synes dere? For min del var det definitivt verdt å ta en tur innom for å titte! selv om jeg ikke er noen golfer;)

En sjarmerende oase i Oslos bakgård.....Bilder: thedeLIGHted

I dag var jeg en liten tur på kafè, og stakk da innom et sted som heter Food story på Grunerløkka i Oslo. Stedet er relativt nytt, og har lagt en god del arbeid i interiør og bakhagen. Bakhagen var litt smårotete på en sjarmerende måte-og det var rett og slett veldig hyggelig der!  Stedet serverer "organisk" mat, og har til og med sin egen organiske cola! Verd å ta en tur for en lunsj eller middag-eller som meg, bare ta en "cola i sola" og nyte den deilige bakhagen.:)

Sommerfugl-lampen du lett kan lage selv!

Bilder: theDELIGHTed

Mitt nyeste hobbyprosjekt i leiligheten. Denne er super enkel å få til selv-følg med på neste innlegg for oppskriften! Registrer deg gjerne som blogg-fan på Bloglovin! Da vil du få informasjon hver gang jeg legger ut noe nytt:)

Rock med Rosa......
Bildet viser:
1)Sengesett m/leopardmønster, kr 199 pr sett. H&M home. 2)Putetrekk m/ rose, rosa, kr 99 pr stk. H&M home. 3) Tindra duft t-lys, rosa, kr 29/36stk. Ikea.4)Runde puter, assorterte farger, kr 179 pr stk. H&M home. 5)Salong vaser, 3 størrelser, kr 45-75 pr stk. Ikea. 6)gjestehåndklær med trykk, kr 49,50/2 stk. H&M home. 7) Florera finkubbelys, ulike størrelser, kr 15-25 pr stk. Ikea. 8)Putetrekk med leopardmønster, 50x50cm, kr 99. H&M home.9) Skittentøyspose, krem, kr 149/stk. H&M home.   10)Morsomme servietter, kr 19,50 pr pk. H&M home. 11)Neglelakk i fargen "it`s genious", kr 39,50 pr stk. H&M.

Collagens bilder er hentet fra de respektive leverandører sine hjemmesider, følg linkene for nærmere informasjon. Denne collagen viser hvordan man kan rocke opp interiøret med rosa detaljer. Se motsetningen i forrige innlegg.

Rosa til begjær.....

Bildet viser:
1)Sengesett i rosa eller hvitt, kr 249 pr sett. H&M home. 2)Putetrekk m/ fjær 25x25 cm, assorterte farger, kr 349 pr stk. H&M home. 3)Runde puter, assorterte farger, kr 179 pr stk. H&M home. 4)Dusjforheng, kr 149 pr stk. H&M home. 5)Putetrekk i hvitt eller rosa med gulltrykk, kr 99 pr stk. H&M home. 6)Tindra duft t-lys, rosa, kr 29/36stk. Ikea.
7) Jonsbo Egby bordlampe, rosa/krem, kr 279 pr stk. Ikea. 8)Pudderrosa sko, kr 399 pr par. H&M. 9) Tindra duftlys i glass, rosa, kr 15 pr stk. Ikea.   10)Brosje/Hårspenne, assorterte farger, kr 49,50 pr stk. H&M.

Collagens bilder er hentet fra de respektive leverandører sine hjemmesider, følg linkene for nærmere informasjon. Høstens varer rommer stiler og farger som kan passe de fleste. Selv om den rosa trenden kanskje ikke passer alle, må selv jeg inrømme at det kan være deilig med et lite rosa innslag iblandt.

Åpent hylle-landskap.....Bilder: thedeLIGHTed

Leiligheten vi for øyeblikket leier har standarisert kjøkkenløsning-en billig og litt kjedelig løsning, der allt er plassert på en endevegg i et stort allrom(kjøkken+stue). Vi ville ha et litt mer personlig uttrykk, og løste dette rett og slett ved å skru av den ene døren-dermed fikk vi noen åpne hyller som kunne bryte litt med de hvite flatene. Enkelt og greit når man leier-når vi flytter er det bare å sette døren på plass igjen...

Jeg har valgt å bruke ulike krukker og kurver til å oppbevare tørrmat som mel, sukker, pasta, ris, te, kaffe osv. Her har jeg valgt en salig blanding av nye fra ikea og vintage innkjøp, noe jeg synes gir et mer livlig uttrykk. Krukkenes innhold kan enkelt merkes med en merkelapp og silkebånd!

Terrassekos når regnet siler ned.....

Bilder: thedeLIGHTed

Terrassehygge er så deilig om sommeren med sol og milde temperaturer, men sommeren i Norge byr også på en del "innevær".  Hva med å få litt terrassekos selv når det regner? Har man tak over terrassen, kan det være utrolig avslappende å sette seg ut selv når det regner. Ta med deg et pledd, gode puter, noe varmt å drikke og en god bok-og nyt den berolige lyden av regn mens du koser deg under pleddet. Jeg valgte å kose meg med varm, hjemmelaget kakao med krem og pakket meg godt inn i et ullpledd. MMMmmmmmm.....

Ute benk og stoler fra Ikea, bord fra loppemarked, blå-mønstrede puter fra Indiska, grønn og prikkete pute fra Au Maison, pledd fra Ikea, grønn t-lys holder fra Grønland Bazar, stett skål er arvegods etter mormor og kruset er Grand Cru fra Rosendahl.

Lykken er et loppefunn....Bilder: thedeLIGHTed

Denne flotte retro lampen er en av flere loppemarkedfunn hjemme hos oss-og den er jo så flott!:) har vurdert å trekke om lampeskjermen siden den har fått noe fuktskade, men vi har forelsket oss i det retro mønsteret, så foreløpig har den fått stå i fred:) I kosekroken er det flere enn jeg og samboeren min som koser oss, også den kjære pusen vår, ferdinand, koser seg godt her:) Har du noen flotte loppefunn du vil jeg skal vise frem, så ta kontakt:)

Sommertid er jordbærtid.....

Bilder: thedeLIGHted

Nam Nam! For meg er sommertid = jordbærtid....! dessverre pøsregner det ute i dag, men det er ingenting i veien for å kose seg med jordbær inne heller;) Norske jordbær med fløte og sukker-får ikke sagt det nok...det er nam nam det!:)

Det var en gang en tekstil-samler.....Bilder: thedeLIGHTed

Jeg har en liten "samler i magen", og både tekstiler og vintage smykker står på min "samle-liste". Jeg har her laget et lite stilleben av noen tilfeldig utvalgte. Tekstilene avbildet er  vintage og nyere om hverandre-jeg finner ofte rimelige og flotte tekstiler på Ebay, loppemarkeder og  i tekstilbutikker på Grønland i Oslo. Disse bruker jeg til ulike prosjekter i hjemmet, noe jeg kommer til å vise frem mer av etterhvert. Smykket på bildet er vintage og handlet på Ebay, mens lyslykten er handlet på en søt liten interiør butikk på Grønland Bazar.

Vintage pastell.....Bilder: thedeLIGHTed

En liten selvkomponert utstilling-for det meste bestående av vintage objekter. Kommoden er i lys mint grønn, og ble i sin tid laget av min bestefar. Den lille krukken i norsk stål, den norske vasen i stengods (Figgio?), den lille grønne sommerfugl skålen og det gamle champagneglasset  er alle arvgods etter min mormor.  Perlekjedet er fra H&M, mens skoene er fra Bianco. Smykkene i glasset og sommerfuglkrukken er alle vintage, og er handlet på Ebay. Slangearmbåndet i den grønne skålen er fra 40-tallet, og er en av mine aller største favoritter!:)

Eplehagen...........

Bilder: thedeLIGHTed

Når man finner en deilig eng med så nydelige blomster og markjordbær som denne,ja, da er det bare å pakke piknik-kurven og ta en utflukt.....Nyt sommerens vakre omgivelser!

Fat arvet fra mormor, quiltet blomstrete pledd kjøpt i Danmark, Pute fra Bohus, gammel knipling duk etter oldemor og 2 stykker Grand Cru t-lys holdere fra Rosendahl.

En sniktitt inn i stua mi.....

Bilder: thedeLIGHTed

Som jeg har nevnt tidligere i bloggen, er jeg utrolig glad i å forandre hjemme... Dette er en liten sniktitt inn i stua mi, slik den er i dag. Siden vi foreløpig leier leilighet, inneholder leiligheten visse standard elementer som de lyse veggene osv...Jeg forandrer derfor støtt og stadig på dekorelementene,fargene på disse og "humør"-veggen min (http://thedelighted.blogg.no/1278611903_rimelig_dekorvegg.html) for å ha en personlig følelse i leiligheten.

Akkurat nå har jeg satt to store lykter på mitt retro skatoll. Lyktene fungerer som "peis" og stemningsskaper på kvelden, og jeg har i tillegg satt sammen litt små elementer til en liten "utstilling". Blandt annet har jeg brukt en egen tegnet tegning,canvas med Marilyn Monroe, et personlig bilde, klare lysestaker fra iittala og et par gamle oppskriftsark fra 70 tallet som jeg har fått av min mor.  Lyktene kjøpte jeg på Gavehuset Bryn da jeg jobbet der, mens skatollet et kjøpt på loppemarked for en hundrings. Det hvite bordet er et super billig ikea bord som er malt, mens stolene er kjøpt på loppis og trukket om. Er vel ikke så lenge til det blir forandringer, så dere får følge med;)

Pink and foxy lady.......BIlde: thedeLIGHTed

Nok litt inspirasjon fra barcelonaturen vår i januar......Vi fant en liten bar i El Raval området, som vi bare måtte besøke! Baren bar det klingende navnet Foxy Lady-og var rosa!! Stedet viste seg å være en stambar for flere lokale, og vi var de eneste turistene der-men vi vi koste oss der likevel, og fikk til og med en gratis drink eller to....;) I interiøret på dette stedet fant jeg små "gullkorn" som bare måtte foreviges med kamera. Denne fond-veggen og lampen var så kule sammen!! Om man vil leke litt med sjablonger eller er god på frihånd, kan dette gi inspirasjon til en flott fond vegg i hjemmet. Komposisjonen her, med rosa på svart og den rosa lampen inntil-ja, det var bare FOXY!:)

Kitchy kitch.......Bilder: thedeLIGHTed

Jenteturen til Barcelona i januar var opphav til mye inspirasjon og morsomt-og jeg fikk med meg flere bilder jeg kan tenke meg å vise frem. En av de siste kveldene ville vi spise texmex mat, og kom over denne morsomme lille "bula" ved navn Rosa del Raval. Stedet serverte burritos, fajitas og drinker til en god penge, og  var så gjennomført i stil at det bare måtte dokumenteres. Maten var god, men vår meny-favoritt  var den fantastiske rasberry mojitoen de serverte! Legg merke til kitch-detaljene som lampeskjermene, den lilla horn-lampen i taket, blomster gardinene og de storblomstrete plast dukene.  Til og med visittkortet passet inn i interiørstilen;)

Lei alle lyslyktene dine??Bilder: thedeLIGHTed

Det ble jeg også...Jeg er glad i å fornye ofte-så hjemme hos oss byttes ting ut og forandrer plassering støtt og stadig;)  Kanskje har du arvet gamle blonder etter mormor eller kommet over noen på loppemarked? De egner seg godt til å forvandle kjedelige kjøkkenglass til flotte lyslykter! Disse lyslyktene er rett og slett satt sammen av kjedelige klare kjøkkenglass, gamle blonde brikker og silkebånd-enklere kan det nesten ikke bli!  Om du ikke har tilgang til blonder, kan også ulike papirtyper brukes-nesten bare fantasien som setter grenser. Knytt det bare fast rundt glasset med et enkelt silkebånd-voila!

Som lette englevinger....Bilder: thedeLIGHTed

Jeg og en god venninne var i Barcelona i januar-utrolig fin tur!:) På denne turen fant vi et utested der jeg observerte disse lekre takpendlene-utrolig søte var de...i tillegg fungerte de så god der de var plassert, som en innramming av baren. Denne pendellampen heter Icarus og er designet av Tord Boontje- som også er designeren bak den kjente lampen Midsummer light.

Jeg ser for meg at noe lignende ikke skal være så vanskelig å lage selv, og har planlagt å prøve. Det står på min "to do"-liste-såfort jeg har kommet noen vei og resultatet blir bra, skal jeg legge ut noen bilder her.

La festivitetene begynne med et dikt...
.....Dette skal ikke være en blogg om dikt, men "man kan da dog markere starten med en fest". Jeg må inrømme at jeg er særdeles glad i "kjøleskapspoesi". Disse finnes i flere utgaver,og kan for alle og en hver med et kjedelig kjøleskap pynte opp litt...Finnes i flere bokbutikker. Ekstra morsomt er det å plutselig finne et nytt overraskende dikt eller en ny hyggelig beskjed fra en venn, familiemedlem eller sin kjære. Kan anbefales på det sterkeste;)
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits