thedeLIGHTed design

Bloggen er flyttet!!!!Se den nye!

Jeg har valgt å flytte bloggen og bytte navn. Håper mange av dere som har tittet innom her, stikker en tur innom den nye og titter:)  Den nye bloggen heter Lidyll, og fortsetter der denne slapp tråden.

Silkeblomster og ferskvannsperler....


Bilder: thedeLIGHTed

Mitt nye tidsfordriv om dagen er produksjon av silkeblomster-kjempe gøy og kan brukes til så mangt:)Her er en liten sniktitt;)

Dekorative blomster-rosetter!
Bilder: the deLIGHTed

Min nye favoritthobby er å lage dekor-rosetter til pynt i interiøret og til nydelige mote detaljer. Rosettene blir brukt til å dekorere ekempelvis puter, gardin-oppheng, speil, rammer, møbler ,hårspenner, hårbøyler, nål, belte og veske. Produkt-serien heter Handmade with love, og vil snart legges ut for salg.

Hva synes dere?;)

thedeLIGHTed design presenterer "Porcelen Light"....

Bilder: thedeLIGHTed

Som skrevet i forrige innlegg, ble denne lampen utviklet under produktdesign-studiet mitt, og har fått navnet Porcelen Light  Ved å å henge flere sammen i en "klynge", gjerne med ulike mønstre og i ulike høyder, vil man kunne skape en "lyskrone"-følelse over spisebordet med "wow"-effekt. I tillegg vil lampenes lys/skygge mønster på vegger og tak gi en ekstra dekoreffekt og stemningsskaper. Foreløpig er ikke lampen i produksjon, men prototyp er klar.

Min porselenslandsby......

Bilder: thedeLIGHTed

Under produktdesign-studiet mitt utviklet jeg en pendellampe i porselen; Porcelen light. Denne var ment å benyttes som vindusbelysning, dekorbelysning eller over eksempelvis spisebord.  Ved å å henge flere sammen i en "klynge", gjerne med ulike mønstre og i ulike høyder, vil man kunne skape en "lyskrone"-følelse over spisebordet med "wow"-effekt. I tillegg vil lampenes lys/skygge mønster på vegger og tak gi en ekstra dekoreffekt og stemningsskaper. Se neste innlegg for den ferdige lampen.

Bildene her viser utprøvingene som er gjordt under utvikling av produktet-jeg synes det at de er så ulike med ulike høyder, noe skjeve og ulike mønster gjør at de oppstillt sammen ser ut som en "landsby" av ulike personligheter. Rett og slett en liten porselenslandsby;)

thedeLIGHTed presenterer Magasine modul belysning.....Bilder: thedeLIGHTed

Jeg er utdannet produktdesigner, og har hovedinteresse i feltene interiør og belysning. Denne lampen kommer under kategorien "stemnings"/dekor-belysning, og er modulbasert. Tanken er at man kan få kjøpe en og en modul, for så å stable dem i høyden eller ved siden av hverandre etter lyst og behov. Lampenes sider består av "lommer" der dekor kan plasseres, og kommer med noen dekorvarianter slik at brukeren kan bruke det han/hun liker best. Under utvikling. Bildene viser prototyp. Hva synes dere?
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits