jeg fant noe fint!

Lotus-skatt på loppejakt!

 Bilder: thedeLIGHTed

Jeg er stor fan av Lotus-serien til Cathrine Holm, designet av Grete Prytz Kittelsen, men jeg er nokså opptatt av fargene skal passe til resten av hjemmet vårt.  Hos oss er det de grønne, blå og gule variantene som står best i stil til resten, men jeg synes selvfølgelig alle fargene er lekre!

Så da jeg og samboeren tok oss en søndagstur til loppis, vi fant to stykker i grønt og min fantastiske samboer kjøpte dem til meg-da ble jeg en glad jente gitt! Jippi!

Høstpalett....Bilder: thedeLIGHTed

Nå er høsten her for fullt, og selv om kulden snart setter inn og det regner en god del, er fargene så vakre.....nyt de deilige fargene:)

Ikea på besøk hos Julius!

 

 

"There is no business like monkeybusiness!" 21 oktober åpner Ikea en ny filial på Sørlandet, og i den forbindelse har Julius fått litt besøk;) Vittig! Julius er like glad i ikea-katalogen som meg;)

Dublin gatelangs-vakre gatelys!

Bilder: thedeLIGHted

Gatelangs i Dublin er det mye å titte på! En ting som vakte min interesse var alle de vakre gatelysene-se på de nydelige detaljene!

Ikea i kattepine???

Nei, ikke noe pine her, nei!;) Jeg elsker katter og interiør, så når jeg finner noe så sjarmerende som katter på ikea-besøk, er det jo fantastisk!:)

 

Dette er en liten dokumentar "snutt" om hvordan de fikk til å lage reklamefilmen over.

Nydelige nydelige pusene på ikea!;)

sart lek!Bilder:Simsala Bim v/ Annette Mangseth


Bilde: Carambatack Design v/ Annette Mangseth

Bilde: Plonka v/ Linda Høgås

Var en liten tur innom epla og tittet i dag-og det skuffet ikke!:) Der er det masse fin å se på-og i dag fikk jeg litt inspirasjon til sarte farger, retro tilbakeblikk og morsomme detaljer.

Vet jeg har anbefalt dette før, men ta en titt innom der-de har noe for en hver smak!:)

Lekker høst..til sengs!

Bilder: thedeLIGHTed/originalbilde: Lina Ikse Bergman

I mange år har jeg drevet med å rive ut bilder og artikler fra blader og lignende som inspirerer meg. Disse samler jeg på, og går gjennom når jeg trenger inspirasjon.

Her om dagen gikk jeg gjennom en "liten bunke" da jeg kom over dette bildet. Dette er revet ut fra et Elle interiør blad for mange år siden, men jeg synes interiøret er like lekkert i dag!:) Tenk å krype opp i den sengen når det er høstvær og regn ute!:)

Fyttikatta....

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg må inrømme at jeg hater såkalt "tagging"-ekte grafitti og "gatekunst" derimot, kan være nokså dekorativt. I går kom jeg over denne søte "englekatten"-så den måtte jeg bare dele med dere.  Her er det nok brukt stencil og spraymaling. Kjempe søt!

Aldri en kjedelig dør......

Bilder: thedeLIGHTed

Nok en inspirasjonskilde funnet på Barcelonaturen i Januar;) Da butikkene stengte og var lukket og låst-da dukket denne "gatekunsten" opp over alt...flotte og morsomme "malerier på dørene! En "kjedelig" dør trenger visst absolutt ikke være kjedelig!;)
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits