på hjemmebesøk

På hjemmebesøk: Leken gjenbruk på Bjølsen

Bilder: thedeLIGHted

Da Nina hadde flyttet fra det ene kollektivet til det andre i en lang stund, var tiden inne for å finne et lite krypinn for seg selv. Hun har her klart å skape seg et sjarmerende, morsomt og vakkert lite "palass" hvor både gamle nostalgiske gjenstander, zebra-stripete tapet, leopardmønstrete lenestol og en masse lekre sko har funnet et godt liv hånd i hånd med mer lekende og kitchy elementer. De aller fleste av tingene hennes har allerede levd et liv før hun tok dem inn i varmen hjemme hos seg. Jenta er en kløpper på å snuse opp lekre gjenstander, klær og sko-og det synes!

På hjemmebesøk: Retro fargeklatter på Grønland!Bilder: thedeLIGHTed

Da Thea og Glen ventet sitt første barn, flyttet de inn i en nyinnkjøp leilighet på Grønland/Tøyen i Oslo. Leiligheten er romslig, lys og passer godt til en liten familie på tre.

Nå har det gått litt tid siden innflytning, deres lille sebastian har levd sitt første år i leilighten-og hele familien på tre har rukket sette sitt personlige preg på leiligheten. Nydelige retro detaljer, fargeklatter og leker i matchende farger måtte til-og i dag fremstår leiligheten som et koselig hjem.

Takk for at jeg får komme på besøk:)

På hjemmebesøk: Personlig miks i Asker

Bilder: thedeLIGHted

Da Karina og Lars Erik flyttet inn i nyinnkjøpt hus i Asker, var det furu over alt! Etter bøttevis med hvitmaling, tålmodighet, hard arbeid og innsats fra gode venner, fremstår huset i dag som en nydelig miks av gammelt arvgodt, moderne design og personlige detaljer.

Lampen med "Oslo" påskrevet, heter Oslo Wood og er designet av Ove Rogne for Northern Lighting. Denne kan blandt annet kjøpes hos Purnorsk.

Nydelig!;)

Nå kan dere følge meg på Bloggurat....

Nå har jeg registrert bloggen min på Bloggurat! Bloggen er registrert under Oslo.Ta gjerne en titt innom og se. For øyeblikket er jeg rimelig fersk i gamet, men jeg synes det er morsomt at det er noen av dere som er innom og titter av og til:) Håper dere fortsetter med det!:) Det kommer masse fremover;)

Nå kan dere følge meg på bloglovin.....

Hei hei alle sammen:) jeg er rimelig fersk i gamet, og har ikke hatt allverdens av lesere ennå...men jeg ser det er noen innom hver dag, og det er kjempe hyggelig!:)

Om noen av dere har interesse av det, så kan dere følge meg på bloglovin! Klikk dere inn og registrer dere-så får dere beskjed hver gang det kommer nye innlegg:) Og det kommer masse fremover!:)
Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits