Lopper i Blodet!

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg er fullstendig hekta på vintage og lopper-så i vårt hjem finnes disse over allt! Særlig er jeg glad i å blande disse med nyere gjenstander, men da jeg kom over Norske interiørblogger sin konkurranse "Lopper i blodet" ville jeg prøve meg på å plassere flere sammen i et lite stilleben.

Jeg synes det er vanskelig å velge en desidert favoritt, men det står nok mellom skatollet og den lille skuffemodulen. Alt på disse bildene er lopper, med unntak av rådyrhodet i stål, som er handlet på kremmerhuset. Så man kan kanskje si at jeg har"loppe-dilla"?!;)


ignatur

2 kommentarer

Charlotte :)

06.okt.2010 kl.21:41

kjempe fine bilder!

jeg er ikke sånn super glad i "lopper/loppis", men hender jeg tar en tur hvis det er loppis her i byen. Kan faktisk finne mye fint:)

SiennaMichelle

06.okt.2010 kl.22:09

Oi, utrolig kule bilder!

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits