Dublin gatelangs-vakre gatelys!

Bilder: thedeLIGHted

Gatelangs i Dublin er det mye å titte på! En ting som vakte min interesse var alle de vakre gatelysene-se på de nydelige detaljene!


ignatur

6 kommentarer

carolinesandelin

05.okt.2010 kl.19:47

jeg skal til dublin i helgen. noen tips??

thedelighted

05.okt.2010 kl.20:03

carolinesandelin: hei du:) Synes det er en hyggelig by:) Jameson bryggeriet var gøy å se-selve guidturen var litt kjedelig, men man kan være med på "kræsj-kurs" i wiskeysmaking som var litt morro;) I tillegg serverte de verdens beste irish coffe der! Ellers Var guiness museet litt gøy-og du burde smake guiness når du først er der....selv om ikke alle liker det, er det noe med det å prøve;) Ellers er den hoved-fest-gaten ganske interessant på kvelden, masse folk, underholdning, minikonserter og underholdning:) Masse bra shopping-muligheter har de også;)

thedelighted

05.okt.2010 kl.20:05

dobbel underholdning i fest-gaten med andre ord;)

Casandra

05.okt.2010 kl.20:06

Er utrolig mange fantastiske gatelys. Men de får lite oppmerksomhet... utrolig nok ;)

thedelighted

05.okt.2010 kl.20:07

carolinesandelin: Du burde også besøke pub/baren "brazen head"-visstnok den eldste i dublin;) ellers ville jeg googlet litt for å se om du finner noe akkurat du vil ha med deg;)

thedelighted

05.okt.2010 kl.20:08

Casandra:Vet;) Bare sånne "dekor/design-tullinger" som meg som går å titter etter dem;) Men mange er helt fantastisk vakre!:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits