Flower power møter grafiske trykk-på putefronten!

Bilder: Plonka

Bilder: Slengkyss

Jeg har virkelig fått øynene opp for nettportalen Epla.no, som  i følge nettsiden selv er "et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og unike ting." Her finner du både vintage/brukt produkter, håndarbeide og  kunst til ulike prisklasser og ulike stiler. Man kan også registrere sin egen nettbutikk her.

Morsomt hvor mye lekkert man kan finne her, men personlig har jeg "putedilla" og så selvfølgelig aller først på dette. Her skal det sies at de har masse å velge mellom fra mange dyktige syersker, men akkurat i dag var disse fire putene favorittene.

Første bildet viser putetrekket favoritt retro blomster putetrekk og er produsert av Plonka. Plonka spesialiserer seg på å sy puter og mye annet flott av retro tekstiler fra 60- og 70 tallet. Bilde nummer to er hentet fra samme selger, og viser putetrekket  sommerbris retro blomst putetrekk. Begge koster 180 kr. Frakt for hvert enkelt putetrekk er 26 kr.

På de to nederste bildene sees puter fra selgeren Slengkyss. Den første puten heter Bamser med styggfine gardiner og andre puten heter Nøttepute med rød kjøkken duk. Begge koster 559 kr. Frakt for hver enkelt pute er også her 26 kr.

Flotte, ikke sant?! Ta turen innom Epla.no-se om det er noe som kan friste deg!;)

ignatur

4 kommentarer

TONJE

25.aug.2010 kl.20:14

Kjempestilig!

TONJE

25.aug.2010 kl.20:55

Sv; Hehe, will do! :-)

susann13

25.aug.2010 kl.21:55

fin blogg =)

28.aug.2010 kl.08:30

Uff, jeg skjønner jeg er alltfor kjedelig. Hadde sikkert vært kult med slike puter i en gjennomført stil, men styggt redd for at de hadde vart noen dager før de hadde havnet på loftet. Men skal sjekke ut nettstedet:) kanskje de har noe i min stil også, jeg er fremdeles på den romantiske stilen jeg da, kjedelige kjedelige meg;))

Ha en strålende helg!

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits