Ha det på badet....


Bilder: thedeLIGHTed

Vi har ikke så store badet i leiligheten vi leier, så vi må utnytte plassen godt. Lenge har et av de store spørsmålene her, vært hva slags skittentøyskurv vi skal ha for å få plass.

Da jeg kom over skittentøysposen fra H&M som kan sees på første og andre bildet, slo det meg som en perfekt skittentøysoppbevaring til vårt bad. Den rommer mye, den kan enkelt festes til en krok på veggen, eller settes på gulvet i et hjørne,  den kan lett vaskes i vaskemaskinen, den kan enkelt flyttes og enkelt rulles sammen og oppbevares i skapet når det ikke er behov for den fremme. Se også mitt tidligere innlegg, der denne er nevnt. Fin og praktisk!:)Jippi!;)

ignatur

2 kommentarer

Malin Rasmussen

19.aug.2010 kl.17:37

Kjempefint!:O

Likte skittentøysposen kjempegodt ;o

Hanne Simonsen

19.aug.2010 kl.17:39

Søt bad! :)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits