Knall hos Knoll-flotte designmøbler!Bilder: thedeLIGHTed

Da jeg var med min produktdesign klasse fra Hiak på tur til New York for 2 år siden, besøkte vi Knoll. Bildene her har jeg selv tatt-for flere bilder og mer informasjon, besøk deres hjemmesider.  Knoll står i utgangspunktet for å utvikle møblement til en effektiv, pent og ergonomisk* arbeidsplass, men har også en rekke produkter til hjemmemøblering. Flere kjente designere er i samarbeid med Knoll. Produktene kan finnes hos utvalgte forhandlere i Norge.

Første bildet viser "Tulip chair" av Eero Saarinen-denne kommer i en rekke varianter, og også andre bildet viser design av Saarinen. Her i form av "Executive Chair with Wood Legs".

Kontorstolen "Life" designet av Formway Design for Knoll vises på bilde tre-denne har mottatt flere designpriser, og kommer i mange ulike varianter for å passe ulike miljøer (rom) og ulike  mennesker.

Bilde fire viser lounge stolen MR Chaise Lounge fra Mies van der Rohe sin "Collection MR lounge chair" i hvitt, og sidebordet er hentet fra kolleksjonen Platner Lounge collection. Sjekk New York utsikten i bakgrunnen!

På bilde fem er igjen Saarinen designeren bak produktet. Denne stolen kalles "Woomb Chair and ottoman"og var fantastisk å sitte i!!!

Bilde seks viser Mies van der Rohe sin "Barcelona" ottoman/fotskammel, og på bilde syv sees miljøet rundt med flere produkter fra samme serie. Jeg må med hånden på hjertet si at jeg ønsker meg en stol og fotskammel! Gjerne i fargen cognac-men finner jeg ikke den, kan jeg også trives med en i brunt;) Jeg elsker å blande stiler, og har stor tro på at disse sammen med retro og vintage møbler, masse blomster og flotte puter vil være fantastisk;) Bare å spare gitt;)


*Ergonomi kan kort forklares som  behovet for å tilpasse produkter til den mennskelige kroppen og dens behov-for å unngå belastningsskader og arbeidsskader

ignatur

2 kommentarer

sandraus

16.aug.2010 kl.23:09

drømmer meg bort når jeg ser slike ting

utrolig kult :D!

thedelighted

17.aug.2010 kl.19:41

Så bra:) drømmer meg vekk selv jeg;) tusen takk for hyggelig kommentar!:) håper du følger med videre:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits