Lyskrone av lyspærer..eller melkeflasker?Bildene er lånt fra Droog, og her finner dere også en webshop og mer informasjon om produktene

Lampen på de to første bildene heter 85 Lamps og er designet av Rody Graumans for Droog design. Denne består av flere lyspærer som sammensatt gir inntrykk av en lyskrone. Kan være ganske morsom istedet for en lysekrone over spisestua i det rette interiøret, ikke sant?

Lampen på de tre siste bildene heter Milk bottle lamp og er designet av Tejo Remy for Droog design. Melkeflaskene står i rader på 3x4 rett over bakken, slik de gamle nederlandske melkekassene kom i gamledager. Flott som et dekorelement, hjørnebelysning eller romdeler i et lekent interiør.

Droog slår et slag for det lekne og originale!

.

ignatur

5 kommentarer

Kristine

13.aug.2010 kl.22:31

Haha, stilig! hvem fant på det? O_O

Viola, Benedicte og Kristiane

13.aug.2010 kl.22:31

fin blogg du har :D !

ta en titt innom min?

lager gjerne headere til alle som vil ha !

Eámanë Séregon

13.aug.2010 kl.22:36

Så tøft!

Bella

14.aug.2010 kl.01:45

søt baby

thedeLIGHTed

18.aug.2010 kl.18:53

Tusen takk alle sammen for hyggelige kommentarer!:)

Kristine; Takk for hyggelig kommentar:) hvis du leser teksten under står det navn på designerne bak produktene-det er også en link der om du ønsker mer info:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits