Kvinnen med tryllestaven og produktene med skjulte mønstre...
Jeg satt og surfet litt på meddesigneres sider her om dagen,  og fant frem til designeren  Kristine Bjaadal som har utviklet noen søte og morsomme produkter, kalt Underfull tablecloth og Underskog tekstil. Bildene er lånt fra designerens blogg, der finner dere også mer informasjon om produktene.

Produktet Underfull tablecloth har fantastiske mønstre skjult i stoffet, som kun synes når det søles på duken.

Underskog tekstil er et møbeltekstil som bare skal bli mer dekorativt med tid og slitasje. Når ytre tråder i tekstilet slites vekk gjennom slitasje, kommer et nydelig mønster til syne.


Den talentfulle Kristine Bjaadal svingte litt med tryllestaven, og vips ble irritasjonsmomenter gjordt om til nydelig dekoreffekt! I love!;)

ignatur

2 kommentarer

Stine

13.aug.2010 kl.17:33

stilig:)
Wow, genialt! Dessuten er det kjempefint mønster på dem. Herlig!

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits