Viva Italia!Jeg og samboeren er så heldige å få låne foreldrenes leilighet i San Remo i Nord Italia! Leiligheten ligger i den gamle delen av byen, La Pigna, hvor omgivelsene er romantiske og sjarmfulle. Nok engang et slag for rustikk sjarm! Bildene over er tatt på Piazza dei Dolori, som er en liten plass rett ved leiligheten. Her finnes en liten familiedrevet resturant som serverer nydelig og rimelig mat.

En dag dro vi med hans foreldre på en liten utflukt. Første stopp denne dagen var et fantastisk flott sted ved navn Dolce Aqua-direkte oversatt er dette "søtt vann" som vil si fersk vann. På dette stedet er det en borg med en fantastisk bro som visstnok er avbildet i malerier av Monet. Bildene over viser sjarmerende eksteriør jeg kom over på dette stedet- er man inspirert kan man jo bruke lignende detaljer også i Norge! Legg merke til siste bildet her, oversatt betyr dette "Vokt dem for katten".

Bilder: the deLIGHTed

Andre stopp denne dagen var et sted kalt Seborga, en liten kommune på en topp oppe i åsene som hevdes av innbyggerne å være et selvstendig fyrstedømme.  De har sin egen prins og sitt eget flagg. Bildene over viser flere sjarmerende detaljer og bygninger på dette lille stedet. Nydelig!

Selv om dette ikke er en reiseblogg, men hovedsalig omhandler interiør og vakre ting, vil jeg likevel her komme med et tips. Skulle noen engang reise dit, dra til resturanten Osteria del Coniglio (Coniglio=kanin). Her har de en nydelig bakhage med små søte bord, og som om omgivelsene ikke er nok, er maten også kjempe god.

ignatur

6 kommentarer

Ingvild Meland

10.aug.2010 kl.15:53

Så utrolig koselig plass :)

thedelighted

10.aug.2010 kl.16:08

melandingvild:Tusen takk for hyggelig kommentar!:) synes det er så mange flotte og sjarmerende deltaljer der, så måtte bare vise litt:)

Linn Kathrin

10.aug.2010 kl.16:30

Vakre bilder=) Elska Italia... <3 Va der både ifjor sommer og i juni iår sjøl:)
Elsker italia! Har vært der 3 ganger :-) Var der nå i sommer. Bilder av turen på bloggen min :)

tessasworld

10.aug.2010 kl.19:30

Heisann:)

herregud for noen deilige bilder for øynene!!! Drømte meg helt bort nå!!! Skjønner jo at jeg bør ta meg en tur til Italie, har lagt min elsk på Hellas, men det der fikk jeg nesten sommerfugler i magen av!!

Kanskje jeg skal fortsette å "krisebo" hjemme hos mor og far, la tingene mine fortsette å ligge på lager og ta guttungen med meg å finne et deilig sted i Italia;))))

Ha en flott kveld videre!

thedelighted

10.aug.2010 kl.20:05

Søte dere, så hyggelige kommentarer:)Tusen takk!:) Italia er fantastisk-detaljer som er en fryd for øyet over allt;)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits