Hvorfor ikke arrangere en hyggelig venninne-kveld?!;)Bilder: the deLIGHTed

Nå har jeg hatt et lite avbrekk for å nyte ferien ordentlig-men har litt av hvert spennende å vise dere fra disse ukene:)

For ca to uker siden arrangerte en veldig god venninne av meg jentekveld-og bordet vi kom dekket til vitnet om at vi virkelig skulle hygge oss!  Så enkelt kan det gjøres; Server god skinke (serrano/parma skinke), melon, jordbær, druer, kirsebær, ovnsbakte poteter, kyllingkjøttboller, en enkel salat og foccacia brød med en god og iskald hvitvin! Pynt med en flott blomst (her en lilje)-og voila! Nam nam!

Glass, asjetter, serveringsfat og boller fra Grand Cru ved Rosendahl. Siste bildet; Lys fra Lene Bjerre.

ignatur

4 kommentarer

Hei på deg ! Vi har startet en blogg for bloggere. Vi vil gjerne at du sende inn ditt blinkskudd til oss, som vi publiserer på bloggen vår sammen med link til din blogg.

kom innom for en titt så hører vi gjerne fra deg på mail: kodakblogg@gmail.com

ha en super god natt :)

Kristina - MusikkMoteMat

09.aug.2010 kl.23:48

Nå ble jeg inspirert! Planla nettop en jentekveld helge før skolestart! Tusen takk ! :D

Michelle

10.aug.2010 kl.00:28

Åååh en sånn veninnekveld hadde jeg også her om dagen! :D På lørdag, hihi :) Var veldig koselig! Vi hadde ost og kjeks som tema, men det ble jo selvsagt litt frukt og grønt også!

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits