En sjarmerende oase i Oslos bakgård.....Bilder: thedeLIGHted

I dag var jeg en liten tur på kafè, og stakk da innom et sted som heter Food story på Grunerløkka i Oslo. Stedet er relativt nytt, og har lagt en god del arbeid i interiør og bakhagen. Bakhagen var litt smårotete på en sjarmerende måte-og det var rett og slett veldig hyggelig der!  Stedet serverer "organisk" mat, og har til og med sin egen organiske cola! Verd å ta en tur for en lunsj eller middag-eller som meg, bare ta en "cola i sola" og nyte den deilige bakhagen.:)

ignatur

7 kommentarer

bixxx

22.jul.2010 kl.17:38

fine bilder :D

Nikomaa - komenterer tilbake <3

22.jul.2010 kl.17:39

fin blogg<3 komentar tilbake ?:D

Dagens Outfit Norge

22.jul.2010 kl.17:40

nei, visste ikke at de hadde bakgård og jeg har bodd der de siste to årene! kool! gleder meg til å flytte hjem til oslo igjen og gå dit!

Fanny

22.jul.2010 kl.17:41

Fine bilder <3

Vær så snill å kommenter denne videoen på min blogg:

http://fannykr.blogg.no/1279792942_random_moteshow_.html

Camilla

22.jul.2010 kl.17:47

oi, dit må jeg ta turen når jeg er i oslo! :D

bananbra

22.jul.2010 kl.17:59

Det så trivelig ut! Men er Grünerløkka "Oslos bakgård"?

thedelighted

23.jul.2010 kl.00:17

Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer alle sammen:) håper dere titter innom igjen:)

Bananbra, takk for hyggelig kommentar og "skråblikket";) Overskriften var ment som et lite ordspill i grunn ja;) både at det handlet om en bakgård i oslo, og at grunerløkka faktisk før i tiden var en del av arbeider-områdene i Oslo; eller "oslos bakgård", om du vil.;). Men som vi alle vet, er ikke grunerløkka det i dag-i dag er det yrende liv der og et generellt populært område...:)Jeg er selv en "stamgjest" i området må jeg si, og trives godt her:) Sikkert og visst skal det uansett være at det er masevis av nydelige bakgårder her fortsatt;)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits