Nå kan dere følge meg på Bloggurat....

Nå har jeg registrert bloggen min på Bloggurat! Bloggen er registrert under Oslo.Ta gjerne en titt innom og se. For øyeblikket er jeg rimelig fersk i gamet, men jeg synes det er morsomt at det er noen av dere som er innom og titter av og til:) Håper dere fortsetter med det!:) Det kommer masse fremover;)

ignatur

2 kommentarer

marthe

20.jul.2010 kl.15:56

god dag :D kjempe fin blogg du har :) første gang jeg titter innom nå men helt sikkert ikke den siste;)

btw, jeg har ett spørsmål nederst i mitt nyeste inlegg. vis du kunne svart på det spørsmålet i kommentarfeltet mitt ville jeg blitt utrolig glad og satt kjempe stor pris på det :-) uansett.. ha en kjempe fin dag vidre :)

thedelighted

20.jul.2010 kl.16:13

Tusen takk-hyggelig å høre:) håper du titter innom igjen:)har lagt igjen en kommentar med tips til ting du kan finne på;)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits