Nå kan dere følge meg på bloglovin.....

Hei hei alle sammen:) jeg er rimelig fersk i gamet, og har ikke hatt allverdens av lesere ennå...men jeg ser det er noen innom hver dag, og det er kjempe hyggelig!:)

Om noen av dere har interesse av det, så kan dere følge meg på bloglovin! Klikk dere inn og registrer dere-så får dere beskjed hver gang det kommer nye innlegg:) Og det kommer masse fremover!:)

ignatur

2 kommentarer

dollydolly

16.jul.2010 kl.13:02

Heisann :)) veldig søt blogg du har !

eg har laget meg en ny blogg, og lurte på om du ville stikke innom og se på designet mitt og innlegget, legg igjen en kommentar om det er noen endringer eg bør gjør :-)

tusentakk <3

thedelighted

16.jul.2010 kl.17:18

Hei du:) takk for hyggelig kommentar:)jeg skal ta meg en tur innom og se jeg vet du:) håper du stikker innom og titter her av og til også-gå gjerne inn på blogglovin og legg meg til der:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits