Vintage pastell.....Bilder: thedeLIGHTed

En liten selvkomponert utstilling-for det meste bestående av vintage objekter. Kommoden er i lys mint grønn, og ble i sin tid laget av min bestefar. Den lille krukken i norsk stål, den norske vasen i stengods (Figgio?), den lille grønne sommerfugl skålen og det gamle champagneglasset  er alle arvgods etter min mormor.  Perlekjedet er fra H&M, mens skoene er fra Bianco. Smykkene i glasset og sommerfuglkrukken er alle vintage, og er handlet på Ebay. Slangearmbåndet i den grønne skålen er fra 40-tallet, og er en av mine aller største favoritter!:)

ignatur

5 kommentarer

Sara Jane

14.jul.2010 kl.18:50

Fint :)

Trine

14.jul.2010 kl.18:51

Så stilig :)

adidem

14.jul.2010 kl.19:06

Kult :)

kristin

14.jul.2010 kl.19:17

nice bilder :)

thedelighted

15.jul.2010 kl.10:31

kristin, Adidem, trine & Sara jane: Tusen takk for de søte kommentarene deres:) Håper dere kommer innom igjen for å titte:) kommer mye nytt fremover:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits