thedeLIGHTed design presenterer "Porcelen Light"....

Bilder: thedeLIGHTed

Som skrevet i forrige innlegg, ble denne lampen utviklet under produktdesign-studiet mitt, og har fått navnet Porcelen Light  Ved å å henge flere sammen i en "klynge", gjerne med ulike mønstre og i ulike høyder, vil man kunne skape en "lyskrone"-følelse over spisebordet med "wow"-effekt. I tillegg vil lampenes lys/skygge mønster på vegger og tak gi en ekstra dekoreffekt og stemningsskaper. Foreløpig er ikke lampen i produksjon, men prototyp er klar.

ignatur

4 kommentarer

Silje Thompson

12.jul.2010 kl.13:21

Hahah, den var jo stilig da ! =D

thedelighted

12.jul.2010 kl.14:02

Silje Thompson:Takk takk:) det var hyggelig å høre:)

Lenelene

13.jul.2010 kl.13:34

Wow.. Det var en mega RÅ lampe! Kunne tenkt eg den jeg.

Likte bloggen din btw. Har kikket innom litt.

Hilsen

Lenelene

thedelighted

13.jul.2010 kl.15:24

Hei Lenelene;)Tusen takk! så utrolig hyggelig å høre:) skal holde deg oppdatert i forhold til lampen-jeg skal prøve få noen i produksjon og salg tenkte jeg:)kommer masse nytt her etterhvert, så håper du fortsetter å titte innom:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits