Min porselenslandsby......

Bilder: thedeLIGHTed

Under produktdesign-studiet mitt utviklet jeg en pendellampe i porselen; Porcelen light. Denne var ment å benyttes som vindusbelysning, dekorbelysning eller over eksempelvis spisebord.  Ved å å henge flere sammen i en "klynge", gjerne med ulike mønstre og i ulike høyder, vil man kunne skape en "lyskrone"-følelse over spisebordet med "wow"-effekt. I tillegg vil lampenes lys/skygge mønster på vegger og tak gi en ekstra dekoreffekt og stemningsskaper. Se neste innlegg for den ferdige lampen.

Bildene her viser utprøvingene som er gjordt under utvikling av produktet-jeg synes det at de er så ulike med ulike høyder, noe skjeve og ulike mønster gjør at de oppstillt sammen ser ut som en "landsby" av ulike personligheter. Rett og slett en liten porselenslandsby;)

ignatur

Én kommentar

idunn

15.jul.2010 kl.19:40

love it! skikkelig kult :D

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits