Pink and foxy lady.......BIlde: thedeLIGHTed

Nok litt inspirasjon fra barcelonaturen vår i januar......Vi fant en liten bar i El Raval området, som vi bare måtte besøke! Baren bar det klingende navnet Foxy Lady-og var rosa!! Stedet viste seg å være en stambar for flere lokale, og vi var de eneste turistene der-men vi vi koste oss der likevel, og fikk til og med en gratis drink eller to....;) I interiøret på dette stedet fant jeg små "gullkorn" som bare måtte foreviges med kamera. Denne fond-veggen og lampen var så kule sammen!! Om man vil leke litt med sjablonger eller er god på frihånd, kan dette gi inspirasjon til en flott fond vegg i hjemmet. Komposisjonen her, med rosa på svart og den rosa lampen inntil-ja, det var bare FOXY!:)

ignatur

7 kommentarer

fameliciouz

09.jul.2010 kl.15:14

wow cool,..is that a painting? :)

Linepettersen&Bettinaheum<3

09.jul.2010 kl.15:26

Jeg, Bettina. Kommer til å bli fast leser her altså (:

forresten vi tar inn forslag på "MÅGJØRE" videoen vår, check it out? <3

Ragnhild Killi

09.jul.2010 kl.15:28

kul blogg! sjekke ut min? :-)

thedelighted

09.jul.2010 kl.16:07

fameliciouz: English?:)its a wallpainting-stumbled upon it in a local bar called "foxy lady" in the "El Raval" district in barcelona-loved it, so took a snapshot;) great place as well, by the way:)

thedelighted

09.jul.2010 kl.16:08

ravdnakilli:Takker:) håper du følger med videre:) skal ta meg en tur innom og sjekke din også vet du;)

thedelighted

09.jul.2010 kl.16:09

Line & Bettina:Hei:) Så bra! Om du blir fast leser, blir jeg super glad:) Do come again;) Skal ta meg en titt innom deres også:)

Karianne

09.jul.2010 kl.23:06

Så flott! Dette var en god idé, hvor oppdriver man slike sjablonger?

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits