thedeLIGHTed presenterer Magasine modul belysning.....Bilder: thedeLIGHTed

Jeg er utdannet produktdesigner, og har hovedinteresse i feltene interiør og belysning. Denne lampen kommer under kategorien "stemnings"/dekor-belysning, og er modulbasert. Tanken er at man kan få kjøpe en og en modul, for så å stable dem i høyden eller ved siden av hverandre etter lyst og behov. Lampenes sider består av "lommer" der dekor kan plasseres, og kommer med noen dekorvarianter slik at brukeren kan bruke det han/hun liker best. Under utvikling. Bildene viser prototyp. Hva synes dere?

ignatur

4 kommentarer

Catharina H.Pedersen

08.jul.2010 kl.22:47

FETT! Utrolig stilig =)

Hvor vil man evt. kunne kjøpe slikt?

thedelighted

08.jul.2010 kl.22:57

Catharina H.Pedersen:Hei du! tusen takk-veldig hyggelig å høre!:) foreløpig er lampene ikke i salg, men prototypen er klar og jeg jobber med saken;) Mulig jeg tar opp bestillinger etter hvert om det er flere intresserte..Skal oppdatere siden med info når det er klarert:)

Karianne

09.jul.2010 kl.23:08

Gi gjerne beskjed om du bestemmer deg for å bestillinger på disse, de er veldig fine! :)

thedelighted

12.jul.2010 kl.13:08

Karianne:Hei frøken:) jeg vurderer å få dem i produksjon, så jobber med saken og ser på alternativer>:) Skal holde deg oppdater!!:)

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits