Rimelig dekorvegg.....

Bilder: thedeLIGHTed

Jeg og samboeren min leier for tiden en leilighet, i påvente av å finne en vi har lyst til å kjøpe. Jeg er stor fan av å lage fondvegger og blikkfang for å dele opp et rom. Vi har et felles oppholdsrom som både er stue og kjøkken-så for å dele opp har vi plassert møbler og dekor i "soner". Et annet problem med leie-leiligheter er at det ikke alltid er mulig å male vegger eller sette opp tapet. Jeg skar ut sider jeg synes var dekorative fra ulike mote og interiør blader for å lage denne dekorveggen bak sofaen hjemme-for å lage en ekstra liten vri, har jeg hengt opp et rådyrhode i metall kjøpt fra kremmerhuset. Dette plasserte jeg litt assymetrisk på veggen. Bildene er festet på veggen med tack-it, så det er enkelt å forandre etter lyst og humør....eller fjerne når den perfekte leiligheten skal kjøpes:)

ignatur

4 kommentarer

Charlotte

08.jul.2010 kl.20:19

Stilig!

linda

08.jul.2010 kl.20:25

det ble kjempestilig da:D

thedelighted

08.jul.2010 kl.21:28

Charlotte & Linda: Tusen takk begge to:) kjempe hyggelig å høre! Jeg er relativt fersk på bloggfronten-men har tonnevis av materiale å ta av, så håper dere fortsetter å følge med:)

Karianne

09.jul.2010 kl.23:03

Dette er en veldig flott vegg, og jeg må innrømme at jeg har stjålet ideen din :)

Jeg fortsetter å følge med på bloggen, mye fint her!

Skriv en ny kommentar

Copyright © thedeLIGHTed.

thedelighted

Drevet av en produktdesigner med stor estetisk apetitt, og stor interesse for interiør og design. Jeg finner inspirasjon, vakre gjenstander og stilleben rundt meg i hverdagen-disse deler jeg gjerne med leserne. Jeg er en stor fan av vintage og gjenbruk, og har en lidenskap for belysning og lamper. I tillegg presenteres en del tips og triks. Alle er velkomne til å ta en titt!:) Jeg kan kontaktes på thedelighted@live.no

Kategorier

ArkivPlease DO NOT use any photos or writings without my permission.
Products designed by thedeLIGHTed are copyrighted. All rights reserved.
Copyright © thedeLIGHTed.
hits